Gaudeix del Nadal a Sant Vicenç dels Horts

  • Consulta tots els actes que ompliran la ciutat d’esperit nadalenc

Sant Vicenç dels Horts està afrontant la campanya de Nadal amb la il·lusió de promoure el comerç local i la vida en societat, sempre garantint les mesures contra la COVID-19. Així, Ajuntament i entitats han organitzat un programa d’actes amb moltes propostes a l’aire lliure, que faciliten la distància social i afavoreixen el passeig per carrers i places, especialment pels eixos comercials, on també s’ha reforçat la presència policial.

La plaça de Narcís Lunes és el gran pol d’atracció, amb propostes destacades com la pista de gel (del 3 de desembre al 9 de gener), el Mercat de Nadal (celebrat el 17, 18 i 19 de desembre) i la tradicional Marató de Recollida de Joguines de Ràdio Sant Vicenç (que va tenir lloc el 18 de desembre, de 10 a 20 h). A més, fins al 5 de gener es podrà visitar el tradicional pessebre a Can Comamala. Per gaudir de la pista de gel, es poden aconseguir vals de descompte a les botigues adherides a la campanya, organitzada per l’Ajuntament, la Unió de Botiguers i Sant Vicenç Suma.

Els Reis aterraran a Sant Vicenç dels Horts

Els Reis d’Orient tornaran a ser els grans convidats de Nadal. Ses Majestats ja han confirmat a l’Ajuntament que aterraran a Sant Vicenç dels Horts la tarda del 5 de gener. Enguany, els infants no lliuraran als Reis, en mà, la seva carta, però sí que la podran dipositar del 2 al 5 de gener a les bústies reials de la plaça de la Vila.

Melcior, Gaspar i Baltasar demanen als infants que encenguin el fanalet màgic i el col·loquin en un lloc ben visible del balcó o la finestra de casa seva. Així, gràcies a la il·lusió, podran trobar fàcilment totes les llars vicentines i repartir regals a tothom. Els fanalets màgics es reparteixen a les escoles vicentines i també als edificis municipals.

Aquest Nadal gaudeix de la pista de gel de Sant Vicenç dels Horts

Vine a visitar el pessebre de Nadal a Can Comamala

La marató de recollida de joguines torna al carrer

Policia Local i Mossos reforçaran la vigilància en la campanya de Nadal

 

 

 

Posted in Cultura