Els treballs per reparar un esvoranc a la calçada afectaran la mobilitat a diversos carrers de la Guàrdia

  • El dimecres 9 de juny entre les 8 i les 18 h els carrers de Jaca, de Jaén i d’Eivissa, juntament amb la rambla de Lleida, seran vies de doble circulació i sense sortida

Els serveis municipals van detectar ahir al vespre un esvoranc a la calçada en la confluència dels carrers de Jaca i de Jaén, al costat del pou de registre de recollida d’aigües pluvials. Després d’examinar la incidència i senyalitzar la zona per evitar cap accident, l’empresa especialitzada responsable del sistema de canalització ha comunicat que necessita fer una reparació el més aviat possible.

Així, durant les 8 i les 18 h del dimecres 9 de juny hi haurà diverses afectacions a la mobilitat per facilitar els treballs. Seran els següents:

  • Els carrers de Jaca i la rambla de Lleida quedaran habilitats com a carrers sense sortida i amb doble sentit de circulació , amb únic accés i sortida des de la cruïlla del c. de les Palmes amb rambla de Lleida.
  • Els carrers de Jaén i d’Eivissa quedaran també habilitats com a carrers sense sortida i amb doble sentit de circulació , amb únic accés i sortida des de la cruïlla dels carrers de Jaén amb Lleó. L’accés als carrers de Jaén i d’Eivissa s’haurà de realitzar des del c. d’Osca.

S’instal·larà senyalització específica per advertir del doble sentit de circulació i també senyalització de l’itinerari alternatiu en el cas dels carrers d’Eivissa i Jaén.

Posted in Incidències en la via pública