Aprovat el projecte de construcció de la nova escola bressol Petit Mamut

  • El darrer pas perquè l’equipament es comenci a construir és l’adjudicació de les obres, prevista pel tercer trimestre de l’any

La Junta de Govern local ha aprovat el projecte executiu de la nova escola bressol municipal Petit Mamut, que s’ubicarà on hi havia l’antic edifici de Ca la Manela (carrer de Barcelona, 25). El projecte segueix avançant i les fases prèvies ja esta a punt d’enllestir-se: ara només resta que s’adjudiquin les obres perquè pugui començar a construir-se.

El projecte l’ha elaborat l’equip multidisciplinar de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb el suport del personal de l’actual centre. L’objectiu és que la nova escola sigui moderna, adaptada a les necessitats educatives dels infants, polivalent i energèticament sostenible.

La regidora d’Educació, Patricia Higueras, ha explicat: “Encarem la recta final d’aquesta iniciativa, que serà molt positiva per a totes les famílies i els infants que fan ús de l’actual escola bressol. Esperem que es comenci a construir aquest any i de cara al vinent ja puguem posar-lo en funcionament”.

 

Com serà la nova escola?

L’equipament constarà de dues edificacions diferenciades, seguint les directrius urbanístiques de la parcel·la, cadascuna d’elles disposarà de planta baixa i planta pis. El principal serà el que donarà al carrer Barcelona, i es distribuirà de la següent manera:

  • Planta baixa: hi haurà tres aules, la cuina, així com el nucli d’escales, ascensor i un petit bany pels educadors/es.
  • Planta primera: hi haurà els espais destinats a direcció/secretaria, cambra higiènica i espai d’educadors/es, així com l’espai d’usos múltiples, una sala polivalent i la sala multisensorial.

L’edifici secundari estarà repartit de la següent manera:

  • Planta baixa: Conforma un espai de porxo, que representa l’accés principal a l’escola. També incorpora una escala d’accés restringit pel personal del centre al magatzem.
  • Planta primera: hi haurà el magatzem principal de l’escola.
  • El pati interior d’illa es destinarà al pati d’esbarjo de la llar d’infants.

Podeu consultar tota la informació del projecte d’obres al web municipal.

Posted in Educació