El Servei Local d’Ocupació ofereix assessorament personalitzat per facilitar la recerca de feina

  • Amb la Maleta de Recursos les persones usuàries del servei rebran formació i consells per preparar les entrevistes de feina, crear la seva marca personal i millorar la seva imatge

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts segueix implementant projectes per donar suport al veïnat que vol trobar noves oportunitats laborals. El Servei Local d’Ocupació, situat al Molí dels Frares, ofereix un nou servei centrat en l’assessorament personalitzat, amb l’objectiu de reforçar l’autoestima i imatge de les persones usuàries. Es tracta de la Maleta de Recursos, un seguit d’accions grupals i individuals que s’adaptaran a les necessitats tant del veïnat com de les mancances que les empreses facin arribar al SLO.

Fem un pas més de qualitat en el servei”, explica el regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez, qui ha afegit: “L’Ajuntament és al servei de les persones i s’adapta a les noves circumstàncies i necessitats. El Servei Local d’Ocupació n’és un gran exemple”.

Aquesta maleta estarà formada per cinc serveis, que son:

  • Servei de preparació d’entrevistes. Suport a la preparació d’entrevistes de feina per afrontar amb èxit els processos de selecció de personal.
  • Servei de Cura de la imatge personal en la recerca de feina. De caràcter pràctic. L’objectiu, entenent la imatge personal com una eina potent en el procés de recerca, és el d’ajudar a les persones participants a adequar la seva imatge personal i transmetre la vàlua com a candidat/a, en funció de l’objectiu laboral que es vol assolir.
  • Servei de Coaching: Autoconeixement per la ocupació. Es tracta d’un servei de caràcter pràctic, on les persones participants podran, a través de diferents tècnics de coaching personal, descobrir els seus valors i potencial intern, trencar les pròpies limitacions i definir objectius SMART (específics, mesurables, realistes i temporalitzats).
  • Servei de Creació de Marca Personal 2.0. El servei és de caràcter pràctic i té com a objectiu l’elaboració d’una estratègia personal acord als objectius professionals per tal de generar l’impacte desitjat en el procés de recerca de feina.
  • Servei de fotografia: Professionalitza la teva imatge a les eines de recerca. El servei és de caràcter pràctic. L’objectiu es que les persones participants disposin de fotografies adequades al seu perfil professional, per fer-les servir a les diferents eines de recerca i posicionament personal (curriculum, Linkedin, bio, etc). Aquest servei està principalment adreçat a persones participants dels Serveis de Creació de Marca Personal 2.0 i Cura de la imatge personal en la recerca, tot i que estarà obert a persones en procés de recerca que es detectin des de la resta de serveis del departament.
Posted in Ocupació i empresa