El Santvibus comença l’horari d’estiu: funcionarà tots els diumenges i festius i modifica l’horari lectiu

  • Els festius, totes les línies circularan amb el mateix horari dels dissabtes, per facilitar la mobilitat del veïnat durant aquests mesos.
  • A partir del 7 de juny es modifica també l’horari de la línia ESC per ajustar-se a la necessitat dels instituts

Com cada estiu el servei de transport públic Santvibus circularà els diumenges i festius, a partir del 5 de juny i durant tot el juliol, amb el mateix horari que els dissabtes. Es poden consultar els horaris de les línies i el temps de pas real per parada al web del SantviBus i a l’App mòbil.

Amb aquesta ampliació, el transport públic facilita que els veïns i veïnes es puguin desplaçar amb comoditat durant les jornades festives, en una època de l’any on moltes persones van a la Piscina Municipal de Sant Antoni – La Blava o agafen els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per anar a altres municipis. Recordem que la línia de bus SV3 facilita l’accés a la piscina d’estiu. També cal destacar que al barri de Sant Roc la línia SV4 serà la que donarà servei el proper dilluns 6 de juny, en comptes de la L61.

Modificació dels horaris lectius fins al 22 de juny

Del 7 al 10 de juny, la línia ESC circularà al matí fent dues expedicions, a les 7.20 h i addicionalment a les 8.20 h. A la tarda, la línia ESC circularà amb una expedició addicional des de l’institut Gabriela Mistral a les 13.35 h. Així, es cobreix l’entrada de l’alumnat de l’institut Gabriela Mistral que té l’inici de classes a les 9 h i la finalització a les 13.30 h.

Del 13 al 22 de juny, la línia ESC circularà al matí fent una única expedició a les 8.20 h, una hora més tard de l’habitual. A la tarda, la línia ESC circularà a les 13.38 h, una hora abans de l’habitual. D’aquesta manera es cobreix l’entrada i sortida de la majoria de l’alumnat dels instituts Frederic Mompou i Gabriela Mistral, els horaris de classe dels quals serà de les 9 a les 13.30 hores.

El regidor de Mobilitat i Transport Públic, Isidre Bautista, ha explicat: “A dia d’avui el servei de transport urbà Santvibus ja ha superat els nivells de mobilitat que teníem abans de la pandèmia. Així, ampliem el servei perquè la ciutadania es pugui desplaçar de manera segura i sostenible”.

 

Posted in Territori i mobilitat