El cementiri recupera la normalitat i amplia els horaris per Tots Sants

  • L’equipament obrirà de 9 a 18 h, i l’acte commemoratiu es farà el 2 de novembre a les 12 h

Enguany la Diada de Tots Sants, el proper 1 de novembre, estarà marcada per la recuperació de la normalitat i només caldrà portar mascareta en tot moment per prevenir els contagis de la Covid-19. Al ser una data assenyalada del calendari on moltes persones van als cementiris per recordar als seus familiars i amistats, el cementiri de Sant Vicenç dels Horts amplia els seus horaris i fins el dimarts 2 de novembre obrirà de 9 a 18 h. Com cada any, el 2 de novembre a les 12 h es farà una cerimònia especial a la Capella dels Màrtirs del cementiri.

Enguany s’han fet millores a l’equipament, en concret s’ha fet tasques de pintura i es preveu la creació d’una zona de dol perinatal i de columbaris. Es demana als veïns i veïnes que les ofrenes florals siguin naturals per a facilitar l’eliminació de residus. També s’aconsella que no es facin servir gerros on l’aigua quedi estancada, per a evitar la proliferació del mosquit tigre.

Per accedir al cementiri en transport públic es pot fer servir el Santvibus línies SV2 (parada Parc de Manuel Boga) i SV3 (parada Cementiri). Recordeu, però, que el dia 1 de novembre és festiu i no hi ha servei d’autobús. Per altra banda, les persones que vulguin anar a visitar el cementiri comarcal Roques Blanques del Papiol, poden consultar l’accés amb transport públic des del seu lloc web.

Per qualsevol consulta a l’oficina de gestió es pot telefonar al 93 656 44 60, visitar la pàgina www.cementiridesantvicensdelshorts.com o visitar l’oficina de gestió situada al tanatori. L’horari d’atenció també serà especial el 30 d’octubre i l’1 de novembre: de 9 a 13.30 h.

 

Posted in Territori i mobilitat