El 8 de novembre es podrà renovar o expedir el DNI a Sant Vicenç dels Horts

  • Aquest servei està destinat preferentment a menors i persones de més de 65 anys o amb mobilitat reduïda.

Les persones que necessitin renovar o expedir el DNI ho podran fer a Sant Vicenç dels Horts el proper dilluns 8 de novembre. És imprescindible sol·licitar cita prèvia a l’Ajuntament, al telèfon: 900 111 656. La jornada serà de 8.30 a 12 h.

Com en les darreres vegades, el lloc on es faran els tràmits serà a Can Comamala, per mantenir les mesures de prevenció del contagi de la Covid-19 adequadament. S’atendran 3 persones cada 15 minuts (42 persones en total).

Aquest servei està destinat preferentment a menors i persones de més de 65 anys o amb mobilitat reduïda. Si no s’omplen les 42 places disponibles amb persones d’aquestes franges d’edat o amb mobilitat reduïda, aleshores s’obre la reserva a les persones apuntades a la llista d’espera. La confecció de l’ordre d’aquesta llista es fa, en primer lloc,  amb el criteri d’edat i, en segon lloc, per ordre d’inscripció.

La recollida del DNI serà el dijous 11 de novembre.

 

Dades bàsiques

Dia: dilluns 8 de novembre

Hora: 8.30 a 12 h

Preu del tràmit: 12 euros

Lloc: Can Comamala (Carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 105 – 113)

Telèfon per demanar cita: 900 111 656

 

Horaris i places que es destinen a cada col·lectiu

8:30 i 8.45 h: menors d’edat (6 places)

De 9 a 11.15 h: majors de 65 anys (30 places)

11.30 i 11:45 h: persones amb mobilitat reduïda (6 places)

 

Documentació a aportar per fer el tràmit

Per renovar el DNI: carnet antic, una foto i 12 euros en efectiu (no cal que paguin les famílies nombroses amb carnet en vigor, que hauran d’aportar original i fotocòpia).

En cas de canvi de domicili: carnet antic, volant d’empadronament emès en els últims tres mesos i una foto.

En cas de primera expedició: una foto, volant d’empadronament emès en els últims tres mesos, partida literal de naixement que indiqui que és per fer el DNI i 12 euros en efectiu (amb l’excepció de les famílies nombroses).

En cas de pèrdua o robatori: s’ha de pagar 12 euros i es fa una còpia del DNI anterior mantenint el termini de validesa.

 

Posted in Tràmits