Afectacions de mobilitat per Carnestoltes, del 24 al 27 de febrer

 • La plaça de la Vila i els seus voltants seran l’epicentre dels actes festius

Sant Vicenç dels Horts tornarà a gaudir del Carnestoltes a la via pública, després d’un any sense per les restriccions pandèmiques. Així, es recupera la Rua i diverses activitats que tindran afectació a la mobilitat habitual. Us resumim les incidències previstes:

Dijous 24 de febrer

 • Tall de trànsit al c. de Rafael Casanova, des de la cruïlla amb el c. de Ramon Poch, entre les 9 i les 13 h, per obres d’un habitatge particular.
 • Tall de trànsit dels accessos a la pl. de la Vila, des dels carrers de Rafael Casanova, Sant Miquel i Francesc Moragas, entre les 16.30 i les 19 h, per acte del Dijous gras.

Divendres 25 de febrer

 • Afectació puntual a la circulació de vehicles als carrers de Rafael Casanova, Mossèn Duran i Ribot, entre les 15.15 i 16.15 h, per rua de Carnestoltes de l’escola la Immaculada.

Dissabte 26 de febrer

 • Tall de trànsit dels accessos a la pl. de la Vila, des dels carrers de Rafael Casanova, Sant Miquel i Francesc Moragas, entre les 10.30 i les 13 h, per acte infantil de Carnestoltes.
 • Tall de trànsit al c. de Rafael Casanova, des de la cruïlla amb el c. de Sant Miquel, entre les 8 i les 17 h, per treballs de reparació d’arqueta i revisió del clavegueram. Els vehicles provinents dels carrers de Rafael Casanova i Sant Miquel hauran de continuar circulant pel c. d’Anselm Clavé. No es podrà accedir al c. de Rafael Casanova des del c. de la Pobla.

Des del dissabte 26 de febrer, a les 18 h, i fins al diumenge 27 de febrer, a les 20 h

 • Tall de trànsit i prohibició d’estacionament al c. de la Corunya, entre els carrers de Francesc Oller i Ferrer i Pau Casanovas i March, per acte de Carnestoltes al Grup Llinàs.

Diumenge 27 de febrer

 • Tall de trànsit i prohibició d’estacionament, entre les 8 i les 15 h, dels vials afectats per la Rua de Carnestoltes: pl. de la Vila, c. de Rafael Casanova, entre els carrers de Sant Miquel i de Barcelona, c. de Barcelona, entre els carrers del Pas del Llop i de Llobregat, c. de Llobregat, entre els carrers de Barcelona i de Mossèn Jacint Verdaguer, c. de Mossèn Jacint Verdaguer, entre els carrers de Llobregat i la pl. de la Vila, c. de Sant Miquel, c. de Sant Joan Bosco i c. de Ribot. L’accés o sortida en vehicle dels guals permanents en els vials descrits es pot veure afectat puntualment durant el transcurs de les obres o activitats.

Afectacions al transport públic

Pel transport públic es preveuen els següents desviaments:

 • El dijous 24 de febrer, entre les 9 i les 19 h, desviament del Santvibus i les línies interurbanes sentit Molins de Rei/Barcelona pel c. de Ramon Poch i la ctra. de Sant Boi. Parades afectades: Pl. de la Vila i CAP Vila Vella. S’habilitarà parada provisional al c. R. Casanova/c. Ramon Poch i a la ctra. de Sant Boi/c. Pas del Llop, front el CAP Vila Vella.
 • Des del dissabte 26 de febrer, a les 8 h, i fins el diumenge 27 de febrer, a les 15 h, desviament del Santvibus i la línia L62 sentit Molins de Rei/Barcelona, des de l’estació de FGC de Sant Vicenç per les ctres. BV-2005 i BV-2002. Parades afectades: Claverol, La Vinyala, R. Casanova/Miguel Hernández, Pl. de la Vila i CAP Vila Vella. S’habilitarà parada provisionals a la ctra. de Sant Boi/c. Pas del Llop, front el CAP Vila Vella.
 • El diumenge 27 de febrer, entre les 9 i les 15 h, desviament del a línia L62 sentit Torrelles de Ll., des del c. de Barcelona i fins al c. de Claverol, per les ctres. BV-2002 i BV-2005. Parades afectades: totes entre Barcelona-Girona i La Foneria. S’habilitaran parades provisional a la ctra. de Sant Boi/c. Llobregat, ctra. de Sant Boi/c Antoni Mampel i ctra. de Sant Boi/c. Pas del Llop, front el CAP Vila Vella.
Posted in Incidències en la via pública