Afectacions al Santvibus per treballs a l’encreuament de la carretera de Sant Boi i el carrer d’Àngel Guimerà

  • Les feines es faran del 10 al 13 d’agost i únicament modificaran el recorregut del SantviBus, mentre que la resta de vehicles podran circular per la zona afectada sense desviaments.

 

Els treballs preparatoris per substituir un tram del col·lector d’aigües Ter-Llobregat es faran del 10 al 13 d’agost a l’encreuament de la carretera de Sant Boi i el carrer d’Àngel Guimerà. Les principals afectacions d’aquestes feines al trànsit de vehicles afecten el SantviBus:

  • Les línies SV1 i SV2 no podran circular pel carrer d’Àngel Guimerà els dies 10 i 11 d’agost. Els autobusos es desviaran pel lateral de la carretera de Sant Boi i pel carrer de Llobregat, fins a reprendre l’itinerari habitual. Les parades afectades són: Barcelona/Dr. Robert i Barcelona/Mare de Déu de Núria. Hi haurà parades provisionals a: La Vailet/Parc del Mamut Venux i CAP El Serral.
  • La línia SV3 no podrà circular pel lateral de la carretera de Sant Boi els dies 12 i 13 d’agost. Els autobusos es desviaran per la calçada central de la carretera de Sant Boi. Queda temporalment anul·lada la parada de La Vailet/Parc del Mamut Venux, sense parada provisional.

 

Les línies interurbanes d’autobús circularan pels itineraris habituals, sense canvis.

D’altra banda, mentre durin aquestes feines, els vehicles no podran estacionar al voltant de la cruïlla esmentada. No hi ha previstos desviaments pel trànsit de vehicles ni pels vianants, però sí que caldrà vorejar les diferents rases que hi haurà senyalitzades.

 

Treballs previs

Aquests treballs s’emmarquen en el projecte de substitució del tram del col·lector d’aigües Ter-Llobregat, que està previst que s’executi a la tardor. En aquest tram, ha calgut realitzar treballs previs d’aixecament topogràfic i georadar, per determinar la posició i les cotes de multitud de serveis que coincideixen sota la mateixa cruïlla, com electricitat i gas. Els treballs que es fan ara són necessaris per acabar de determinar amb exactitud la posició de la resta de serveis i impliquen obrir diverses rases a la cruïlla.

 

 

Posted in Incidències en la via pública, Serveis municipals, Territori i mobilitat