Afectacions a la mobilitat previstes per la celebració de la Revetlla de Sant Joan

  • El proper dimecres 23 de juny Sant Vicenç dels Horts tornarà a viure la Revetlla de Sant Joan a diversos punts de la ciutat, que provocaran canvis en la mobilitat habitual

Revetlla a la pl. de Narcís Lunes

Talls de circulació de vehicles:

  • Antoni Mampel, entre el c. de Mossèn Jacint Verdaguer i l’av. del Ferrocarril, a partir de les 19 h. També es veurà afectat l’accés al tram del c. de Balmes, entre el c. d’Antoni Mampel i el c. de la Mare de Déu de Núria. L’itinerari alternatiu pels vehicles que circulin entre el barri de Can Ros i els barris de Sant Josep i el Turó serà pel c. de Girona o pels carrers de Sant Joan Bosco i de Montjuïc.
  • del Doctor Robert, entre les 17 i les 20 h.

Prohibició d’estacionament:

  • al c. d’Antoni Mampel, entre el c. de Mossèn Jacint Verdaguer i l’av. del Ferrocarril, ambdós costats. Des de les 17 h.
  • al c. del Doctor Robert, entre el c. de Mossèn Jacint Verdaguer i el c. de Barcelona. Des de les 15 h.

Reserva d’estacionament:

  • al c. de Mossèn Jacint Verdaguer, entre la plataforma de la parada de bus de la pl. de Narcís Lunes i el gual permanent de l’edifici Estrella, per als músics i tècnics del concert. Des de les 17 h.

Transport públic:

  • Les expedicions de la línia SV3 del SantviBus de les 19.25, 20.10 i 21.55 h no podran circular pel barri del Turó. Els autobusos circularan pel c. de Mossèn Jacint Verdaguer fins reprendre l’itinerari habitual al c. de Sant Miquel. Les parades suprimides són Trav. Barcelona, Font de Sant Josep, Puig Castellar i AVV El Turó. S’habilita com a parada provisional la parada existent de Can Comamala.

Revetlles veïnals

  • Salvador Allende: Tall de circulació de vehicles al c. de Salvador Allende, entre el c. del Vuit de Març i el c. del Primer de Maig, i del c. de Montserrat Roig. Es prohibeix l’estacionament de vehicles en els trams de vials indicats.
  • de Lleida: Tall de circulació de vehicles al. de Lleida, entre el c. de la Sardana i el c. de Prat de la Riba, i del c. de la Sardana, entre el c. d’Alexandre Planas i el c. de Lleida. Es prohibeix l’estacionament de vehicles en els trams de vials indicats.
  • de Joan Prats i Escala: Se celebra en l’interior de la plaça i no te afectació a la mobilitat.

Mercat setmanal

Cal recordar que el proper dijous 24 de juny, Sant Joan, es realitzarà el mercat setmanal al lateral de la ctra. de Sant Boi, entre els carrers del Pas del Llop i de Ramon Poch. Per aquest motiu, s’ha reforçat amb senyalització excepcional de prohibició d’estacionament en els horaris habituals.

Posted in Incidències en la via pública, Territori i mobilitat