Afectacions a la mobilitat previstes durant la Cavalcada de Reis

  • A partir de les 18 h es tallarà a la circulació a la pl. de la Vila des dels carrers de Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Miquel, Ramon Poch i Francesc Moragas.

Ja s’acosten Ses Majestats i l’Ajuntament està treballant per garantir que la cavalcada sigui accessible i segura. Així, hi haurà diverses afectacions de trànsit el 5 de gener a la tarda.

A partir de les 18 h es tallarà a la circulació a la pl. de la Vila des dels carrers de Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Miquel, Ramon Poch i Francesc Moragas. Des de les 19.30 h, hora d’inici de la Cavalcada de Reis, s’anirà tallant a la circulació de vehicles la resta de vials del recorregut de la Cavalcada, a mesura que aquesta vagi avançant pels carrers de Rafael Casanova, d’Anselm Clavé, de Sant Josep, del Riu, de Barcelona, de Llobregat, de Mossèn Jacint Verdaguer, de Sant Miquel, d’Anselm Clavé i de Sant Josep, amb arribada a l’av. de Torrelles. Coincidint amb els talls de trànsit, també es veuran afectats els guals permanents per a l’entrada i sortida de vehicles.

Cal remarcar que es prohibirà l’estacionament de vehicles a tots els vials del recorregut des de les 15 h i fins l’acabament de la Cavalcada de Reis.

Afectacions al servei d’autobusos

Pel que fa al transport públic, els serveis de transport urbà SantviBus, línies SV1, SV2 i SV3, i interurbà, línies L60, L61, L62 i e20 en sentit Molins de Rei/Barcelona, es veuran afectades i hauran de circular desviats des de les 18 h i fins les 19.30 h pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi. Les parades suprimides són Pl. de la Vila i CAP Vila Vella. S’habilitaran parades provisionals al c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a la ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella.

A més, les línies SV1, SV2 i SV3, deixarà de circular a partir de les 19.35 h. Per tant, es suprimeixen les següents expedicions: SV1 20.25, 21.15 i 22.00 h, SV2 20.05, 21.00 i 21.45 h i SV3 20.10 i 20.55 h.

El servei interurbà, línies L60, L61, L62 i e20 en ambdós sentits, haurà de circular desviat des de les 19.30 h i fins la finalització del servei per les carreteres de Sant Boi i de Torrelles.

Les parades suprimides en sentit Molins de Rei/Barcelona, són les compreses entre Claverol i CAP Vila Vella. Les parades suprimides en sentit Torrelles de Ll./Sant Joan Despí/Sant Boi de Ll., són les compreses entre Barcelona-Girona i La Foneria. S’habilitaran parades provisionals a la ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella, i a les cruïlles amb els carrers d’Antoni Mampel i de Llobregat.

Posted in Incidències en la via pública