Afectacions a la mobilitat per activitats i obres, entre el 20 i el 27 de maig

Nit de Can Ros, dissabte 21 de maig

Restaran tallats a la circulació de vehicles, des de les 14 hores i fins que finalitzi el desmuntatge durant la matinada, els següents vials:

 • C. de Mossèn Jacint Verdaguer, entre els carrers de Llobregat i d’Antoni Mampel.
 • C. de Llobregat, ambdós costats, entre els carrers de Mossèn Jacint Verdaguer i de Balmes.
 • Aparcament de la pl. del Doctor Lagunilla.
 • C. de la Mare de Déu de Núria, entre els carrers de Balmes i de Barcelona.

En aquests vials, a més del c. de Llobregat, entre els carrers de Mossèn Jacint Verdaguer i de Barcelona, es prohibirà l’estacionament de vehicles des de les 10 hores.

També es limitarà l’accés i sortida dels guals permanents des de les 14 hores.

La circulació de vehicles provinent del c. de Mossèn Jacint Verdaguer, des de la rotonda amb el c. de Girona, serà desviada cap al c. de Barcelona pel c. de Llobregat, que invertirà el sentit de circulació habitual.

Restaran com a trams de vial sense sortida:

 • Av. del Ferrocarril, entre el c. de Puigmal i l’aparcament de la pl. del Doctor Lagunilla.
 • C. de la Mare de Déu de Núria, entre els carrers de Balmes i de Mossèn Jacint Verdaguer i entre aquest i el carrer de Barcelona.
 • C. de Mossèn Jacint Verdaguer, entre el c. d’Antoni Mampel i el núm. 185.

En aquests trams de vial es garantirà part de l’estacionament de vehicles, així com l’accés i sortida dels guals permanents.

S’habilitaran reserves per ambulància a la pl. de Narcís Lunes i per a les places de mobilitat reduïda afectades.

Pel que fa al transport públic, es veuran afectades les següents línies de transport urbà i interurbà en autobús:

 • SV1 i SV2. Es suprimirà el recorregut a partir de la parada Trav. Barcelona i fins a la Pl. del Doctor Lagunilla. Es circularà directament des de Trav. Barcelona a Pl. de Narcís Lunes, pel c. d’Antoni Mampel, per reprendre l’itinerari habitual. Per tant, no es circularà pel c. de Burgos i per l’av. del Ferrocarril.
 • SV3. Es suprimirà el recorregut pels carrers de Llobregat, Mossèn Jacint Verdaguer i Antoni Mampel. El desviament alternatiu serà pels carrers de Barcelona, Girona, Albacete, Barbastre, Córdova i Ciudad Real, fins a reprendre l’itinerari habitual. S’habilitaran com a parades provisionals les existents de les línies SV1 i SV2.
 • L62 sentit Torrelles de Llobregat. Desviament des del c. de Barcelona i fins al c. de Claverol, per les ctres. BV-2002 i BV-2005. Parades afectades: totes entre Barcelona-Girona i La Foneria. S’habilitaran parades provisionals a la ctra. de Sant Boi/c. Llobregat, ctra. de Sant Boi/c Antoni Mampel i ctra. de Sant Boi/c. Pas del Llop, front el CAP Vila Vella.

CaCo, diumenge 22 de maig

Restaran tallats a la circulació de vehicles, des de les 8 i fins les 12 hores, el conjunt de vials en els quals es durà a terme la CaCo.

A més, es prohibeix l’estacionament de vehicles en alguns dels trams del recorregut, des de les 6 i fins les 12 hores:

 • C. de Sant Joan Bosco i accés a la pista polivalent Francesc Macià.
 • C. de Ribot.
 • C. de Sant Miquel, entre els carrers de Ribot i de Rafael Casanova (costat esquerre).
 • C. de Llobregat, entre el c. de Mossèn Jacint Verdaguer i de Barcelona.
 • C. de Mossèn Jacint Verdaguer, entre el c. de Llobregat i la de pl. de l’Onze de Setembre.
 • C. de Rafael de Casanova, entre els carrers de Miguel Hernández i del Claverol (costat esquerre).
 • C. de Santander, entre els carrers del Claverol i de Salamanca (costat esquerre).

Durant el transcurs de la CaCo, puntualment s’interromprà el creuament dels vianants pels passos habilitats, així com l’accés i sortida dels guals permanents.

Pel que fa al transport públic, es veurà afectada la línia interurbana L62:

 • En sentit Molins de Rei/Barcelona, circularà desviada des de la pl. dels Països Catalans per la ctra. de Torrelles (BV-2005) i la ctra. de Sant Boi (BV-2002) fins reprendre l’itinerari habitual. Les parades provisionals seran a Ctra. de Sant Boi/c. Primer de Maig i Ctra. de Sant Boi/c. Pas del Llop.
 • En sentit Torrelles de Ll., circularà desviada des de Quatre Camins per la ctra. de Sant Boi (BV-2002) i pel lateral de la ctra. de Torrelles (BV-2005) fins reprendre l’itinerari habitual. Les parades provisionals seran a Ctra. de Sant Boi/c. Llobregat, Ctra. de Sant Boi/c. Antoni Mampel, Ctra. de Sant Boi/c. Pas del Llop, Ctra. de Sant Boi/c. Primer de Maig i Ctra. de Torrelles/Claverol.

Nova fase d’obres del col·lector d’ATLL del c. d’Àngel Guimerà, del 23 al 27 de maig

Es realitzarà el creuament del nou col·lector d’Aigües Ter-Llobregat sota el pas del ferrocarril (FGC), entre els carrers d’Àngel Guimerà i de Torras i Bages.

Serà necessari habilitar un tram del c. d’Àngel Guimerà com a vial sense sortida, amb entrada i sortida pel c. de la Indústria. Es garantirà la circulació dels vianants i l’accés i sortida dels guals permanents.

En el cas del c. de Torras i Bages, es donarà pas alternatiu als vehicles mitjançant senyalistes.

Posted in Territori i mobilitat