Acredita la teva experiència laboral i coneixements professionals al Molí dels Frares

  • L’equipament esdevé Punt d’Informació i Orientació del programa ACREDITA’T i Punt d’avaluació del programa ACTIC, encaminats a l’acreditació oficial de coneixements i el seu reconeixement curricular

Amb la voluntat d’ampliar la qualitat del servei ofert a la ciutadania, el Molí dels Frares serà a partir d’ara Punt d’Informació i Orientació del programa ACREDITA’T i Punt d’avaluació del programa ACTIC. Ambdós programes de la Generalitat són encaminats a l’acreditació oficial de coneixements i experiència laboral, i el seu reconeixement curricular.

L’ACREDITA’T s’orienta a persones que han treballat en un sector concret durant força temps i han adquirit formació de manera no formal. Així, el programa permet acreditar-ho aconseguint una certificació oficial que equival a assignatures concretes d’una titulació. Per que fa a l’ACTIC, es tracta de diversos exàmens per demostrar coneixements en informàtica i obtenir, així un certificat oficial.

Seguim ampliant els serveis del Molí dels Frares, l’epicentre de la formació, l’ocupació i la dinamització econòmica del municipi”, explica el regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez, qui ha afegit: “Amb aquests programes de certificació donem suport a la població per millorar els seus currículums amb acreditacions oficials i, així, que tinguin més oportunitats de trobar feina”.

A més, a partir de l’any 2022, es posarà a disposició de la ciutadania una plataforma de formació en línia en la qual, sense necessitat de sortir de casa i tenint connexió a Internet, es podran fer diferents cursos que donaran suport en el procés de recerca de feina.

 

Adjunts:

Infografia de l’ACREDITA’T

Posted in Ocupació i empresa