5a Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

El 22, 23 i 24 de gener de 2022, Sant Vicenç dels Horts torna a ser la capital internacional de la pastisseria. Un any més potenciem la Mostra Internacional de Pastisseria Pastry Sense, un esdeveniment plenament consolidat que arriba a la cinquena edició i que ens converteix en referent mundial. Professionals de prestigi reconegut es donaran cita a la carpa de la plaça de la Vila per compartir la seva experiència i els seus coneixements amb el públic. L’edició d’enguany comptarà amb pastissers i pastisseres de la talla de Camila Elizalde, Esther Roelas, Francisco Broccolo, Jesús Fuentes, Martina Sampaolo i Cris Massana, Richard Hawke, Ivan Pascual, Guilherme Guise, Pepe Leotta i Carla Rodrigues i l’Institut Dertosa.

A través d’un format únic al món, el cartell de convidats oferirà sessions de cuina en directe adreçades a tots els públics, professional i no professional. L’objectiu és acostar l’ofici de la pastisseria a la ciutadania a través de classes magistrals, de tal manera que tothom pugui gaudir del procés de les elaboracions, des de la preparació d’utensilis i la presentació dels ingredients fins a l’execució de la recepta i la posada en escena del pastís en una experiència única per als comensals.

En sessions de petit format, amb la proximitat com a element clau, s’establirà un fructífer diàleg entre pastissers i auditori per descobrir secrets o aprofundir en les tècniques de l’ofici.

Organitzada per l’Ajuntament i pel mestre vicentí Eugeni Muñoz, la Mostra Internacional de Pastisseria és una de les propostes destacades de la 38a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts.

Durant tot el cap de setmana podrem veure com pastissers i pastisseres, tant nacionals com internacionals amb gran currículum i trajectòria professional, obren les portes dels seus obradors per endinsar-nos-hi i posar-nos al seu costat mentre ens ensenyen com van creant pas a pas cada elaboració, el resultat final de les quals són veritables obres d’art. No us ho perdeu!

Vídeos de les demostracions

Posted in Cultura, Ocupació i empresa