Mapa de Recursos Educatius de Sant Vicenç dels Horts

El Servei Educatiu Baix Llobregat-6 i l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts han elaborat un Mapa de Recursos Educatius de la ciutat en el marc del Pla Educatiu d’Entorn 0-20.

Aquest catàleg, publicat en format digital, aplega els equipaments, les institucions i les entitats socioeducatives que ofereixen productes i serveis adreçats als infants, joves, famílies i professionals. La proposta va lligada a la posada en valor de l’educació més enllà de l’escola i la voluntat de crear un contínuum educatiu entre l’educació dins i fora de l’horari lectiu.

Els objectius són, per una banda, que la ciutadania pugui accedir al mapa de recursos de Sant Vicenç dels Horts i que hi trobi les possibilitats socioeducatives que ofereix el municipi. I, per l’altra, que les diverses entitats i institucions puguin establir xarxes de contactes que en millorin el coneixement mutu, disposin de l’opció de compartir experiències i amplifiquen la difusió de les seves activitats.

La promoció de les propostes d’activitats, prestacions i serveis de cada entitat pot tenir a les xarxes socials un amplificador mitjançant l’etiqueta #EntornEducatiuSVH.

Així mateix, el Mapa disposa de l’opció d’una constant actualització de les dades existents o de la possibilitat d’introducció de nova informació. Per a la revisió de dades, la seva actualització o l’obertura d’una altra d’una nova entitat, podeu posar-vos en contacte via correu electrònic: entorneducatiuSVH@gmail.com

Es pot accedir al catàleg mitjançant aquest enllaç