L’alcalde

Benvolgudes, benvolguts,

La web municipal es renova de dalt a baix, amb l’objectiu de posar l’Ajuntament a les vostres mans. Actualment, la qualitat dels serveis públics ha d’incorporar també, de manera imprescindible, una gestió telemàtica senzilla, eficaç, eficient i comprensible. Per això, el principal espai de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts a la xarxa aspira a convertir-se també en una plaça pública de trobada amb la ciutadania, un espai que us faciliti els tràmits de la vida quotidiana i on també pugueu conèixer i participar a les polítiques públiques municipals. L’accés al vostre Ajuntament el teniu sempre obert aquí, a qualsevol hora, des de qualsevol indret i mitjançant qualsevol dispositiu.

Ja fa anys que la web municipal compta amb el Segell Inforparticipa a la qualitat i transparència de la informació pública, una distinció que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona. Ara, amb la renovació de la web, ampliem encara més les possibilitats de millorar la informació pública. De fet, a banda d’informar, aquesta web ha de permetre incrementar i facilitar el diàleg amb la ciutadania. Per això aquest és, sobretot, el vostre espai, on podeu plantejar propostes per fer de Sant Vicenç dels Horts una ciutat millor. Ara mateix la web està en fase de proves, així que no dubteu a fer els suggeriments que considereu necessaris.

Alguns capítols de la història vicentina es poden explicar a través dels ponts de Sant Vicenç dels Horts. Els ponts són obres d’enginyeria d’estils diferents, però amb funcions compartides: possibiliten el trànsit de persones, permeten escurçar trajectes, faciliten trobades… Ara, el pont que necessitem és digital i us convido a travessar-lo sempre que en tingueu necessitat. És al vostre servei.

Miguel Comino Haro

Consulta l’agenda institucional

Consulta les retribucions i declaració d’activitats i béns