Un incendi en un bloc del carrer de Balmes obliga a evacuar al veïnat

  • La Policia Local va arribar de seguida al lloc dels fets i l’Ajuntament va oferir recursos a les persones per ser reallotjades

Aquesta matinada hi ha hagut un incendi a l’immoble situat al carrer de Jaume Balmes, 52-60. Tot indica que el foc s’hauria produït on se situen els comptadors, i hauria quedat afectada tota la instal·lació elèctrica. A hores d’ara hi ha nou persones ingressades a diversos hospitals a causa de la inhalació de fum, una de les quals en estat greu. També es va d’haver d’evacuar a 25 veïnes i veïns.

La Policia Local va atendre la trucada d’emergència, va traslladar-se de seguida al lloc dels fets i va  coordinar l’evacuació de l’edifici. Per motius de seguretat es va haver de reallotjar a tot el veïnat, a qui l’Ajuntament va oferir recursos d’emergència. Finalment, les 25 persones van traslladar-se a domicilis de familiars. Es preveu que en tres dies puguin tornar a les seves llars.

El portaveu del Govern, Xavi Gómez, ha destacat l’actuació dels serveis municipals i d’emergències: “Agraïm l’extraordinària tasca de la Policia Local, novament, per donar suport al veïnat, i també als serveis d’emergències que han treballat per extingir l’incendi”. “L’Ajuntament”, ha afegit, “està a disposició de les persones afectades per tot allò que necessitin, esperem que puguin tornar a casa aviat”.

Després d’extingir-se l’incendi es va fer una comprovació i s’ha determinat que l’estructura de l’edifici no ha estat malmesa, i que els habitatges també es troben en bon estat. Quan es repari la instal·lació elèctrica el veïnat podrà tornar a casa seva sense cap més inconvenient.

Posted in Salut i seguretat