Treballs per millorar l’asfalt en una dotzena de carrers a partir del setembre

  • L’objectiu d’aquestes feines és garantir un bon estat de conservació del ferm i afavorir tant la mobilitat com la seguretat a les diferents vies del municipi.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts preveu asfaltar diferents punts del municipi a partir del 14 de setembre. Són treballs de manteniment, conservació i reparació de l’asfalt, que tenen com a objectiu resoldre desperfectes i fer els arranjaments necessaris per garantir un bon estat del paviment i millorar la mobilitat, la seguretat i la funcionalitat d’aquestes vies.

La previsió és començar les feines d’asfaltat al barri del Turó (carrers de Mare de Déu del Pilar, Turó i Aragó) i successivament continuar a Sant Josep (carrer de Burgos i Av. del Ferrocarril), Vila Vella (lateral de la BV-2002), La Guàrdia (carrer d’Eivissa) i Can Costa (carrer de Terrassa). Els treballs provocaran afectacions puntuals al trànsit i s’han organitzat per minimitzar-ne les molèsties mentre es desenvolupin les feines. En aquest sentit, el calendari previst pot tenir petits canvis d’ordre per reduir les molèsties al veïnat o facilitar l’execució de les tasques.

Isidre Bautista, regidor d’Urbanisme, assegura: “Estem amatents a totes les necessitats de la nostra via pública. Intervencions com aquestes són necessàries per garantir un manteniment adient i la qualitat de l’espai públic de manera continuada”.

En una segona fase, el projecte de millora de l’asfalt arribarà a l’avinguda de Torrelles i als carrers de Claverol, La Corunya i Mataró.

 

 

 

 

Posted in Territori i mobilitat