Torna la CaCo de Sant Vicenç dels Horts, la cursa només per a dones de totes les edats

  • Des del 25 d’abril, es fan entrenaments gratuïts a diversos punts de la ciutat

La Regidoria de Feminisme de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, conjuntament amb el Complex Esportiu Municipal – Piscina Montserrat Canals, organitza la 9a CaCo (Caminar o Córrer) per a nenes, noies i dones amb motiu del Dia Internacional de la Salut de les Dones. Serà el proper 22 de maig de 2022 a partir de les 9 h i el punt de sortida i arribada serà la Pista Polivalent Municipal de Francesc Macià (cruïlla del carrer de Sant Joan Bosco amb del Ribot).

L’objectiu d’aquesta activitat és doble: per una banda, fomentar la pràctica de l’esport i un estil de vida saludable entre les dones i, per l’altra, visibilitzar-les a l’espai públic i que se’l facin seu, sense temors ni prejudicis”, explica la regidora de Feminisme, Patricia Higueras.

Hi haurà dues curses: una d’1 Km per a nenes de fins a 9 anys (venda anticipada: 4€)  i una altra de 5 km (venda anticipada: 7€), per a noies i dones a partir de 10 anys. Les inscripcions es poden fer a través dels canals següents:

Totes les persones que hi participin rebran de regal una samarreta amb el logo de la cursa. Hi haurà les següents categories:

  • Nascudes a partir del 2013
  • Dona 1. Nascudes entre 2012 i 1993
  • Dona 2: Nascudes entre 1992 i 1971
  • Dona 3: Nascudes entre 1970 i 1957
  • Dona 4: Nascudes el 1956 i anteriors

Hi haurà un reconeixement especial per a les 3 primeres classificades en la classificació absoluta; les tres primeres classificades en cadascuna de les categories tindran trofeu i hi haurà altres obsequis. Cal haver formalitzat correctament la inscripció per tenir dret al premi corresponent.

Entrenaments gratuïts

Totes les persones que vulguin posar-se en forma per fer front a la cursa, es poden apuntar de franc als entrenaments que organitza l’entitat Espai de Corredores. Són:

  • Els dilluns, de 19 a 21 h, al Camp de Futbol Municipal La Barruana
  • Els dissabtes, de 9 a 10.30 h a l’entrada del camí que porta al riu situada a la carretera de Sant Boi (a l’altura del c. Àngel Guimerà)

Les inscripcions als entrenaments s’han de fer a través d’aquest enllaç

Posted in Esports, Igualtat, Salut i seguretat