Tall del carrer de la Corunya per obres a la xarxa de sanejament el proper 14 de juny

  • La línia SV1 circularà desviada des del carrer d’Olot i passarà pel carrer de Francesc Oller i Ferrer, c. dels Pirineus, l’av. del Mil·lenari i el c. del Cementiri, fins a reprendre l’itinerari habitual

L’Ajuntament informa que a causa d’un problema en la xarxa de sanejament d’aigua en un habitatge particular del c. de la Corunya, l’empresa SOREA farà una reparació el proper dilluns 14 de juny que implicarà el tall de trànsit de la via, entre els carrers de Mataró i de Lanzarote. No s’afectarà la mobilitat dels vianants i es garantirà l’accés als guals permanents. Els vehicles hauran de circular pel c. dels Pirineus, l’av. del Mil·lenari, el c. de Madrid i el c. de Lanzarote.

Pel que fa al transport públic, es veurà afectada la línia SV1 del SantviBus. Aquest es desviarà des del c. d’Olot, pel carrer de Francesc Oller i Ferrer, c. dels Pirineus, l’av. del Mil·lenari i el c. del Cementiri, fins a reprendre l’itinerari habitual. Es veuran afectades les parades: Camp de futbol de la Guàrdia, La Corunya / Marbella, Lugo, Orense, Oviedo, Llucmajor i Av. del Mil·lenari. S’habilitaran parades provisionals al c. de Francesc Oller i Ferrer / c. de la Corunya i al c. dels Pirineus / av. del Mil·lenari.

Posted in Incidències en la via pública