S’inicia la plantació de 71 arbres a diversos punts de la ciutat

  • Es planten espècies que s’adapten bé al clima i als entorns urbans

Les empreses que tenen adjudicat el servei de jardineria inicien aquest mes la tasca anual de reposició i plantació nova d’arbrat a Sant Vicenç dels Horts. En concret es planten 71 arbres, majoritàriament espècies que s’adapten bé al territori com els aurons negres, cirerers del japó, lledoners, arbres de l’amor, til·lers, fals pebrer o troanes. Alguns dels espais on es desenvolupen aquestes tasques seran: la plaça de Narcís Lunes, davant del CAP Vila Vella, al voltant de la Biblioteca Municipal Les Voltes, al carrer de Mestre Ramon Camps, plaça de la Pau i a la zona del polígon Bofarull.

El manteniment dels espais verds és important per a la salut de totes i tots, per gaudir de l’espai públic i per tenir una ciutat equilibrada amb zones de lleure i distensió”, ha explicat la regidora d’Espai Públic i Serveis Municipals, Mireia Vergés.

Normalment el plantat es fa a hivern, per tal de garantir que els arbres estiguin preparats per l’arribada de la primavera i arrelin bé. L’actuació la fan les empreses de jardineria que tenen adjudicat el contracte del servei: UTE jardiners Sant Vicenç dels Horts i CET IRIS.

Posted in Medi ambient