Proper tall de circulació al carrer Salvador Allende per obres de manteniment del pont de FGC

  • Els treballs es faran del 30 d’agost al 10 de setembre. Aquestes obres obligaran a tallar el pas de vianants i vehicles sota el pont

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) preveu fer tasques de manteniment al pont sobre el carrer de Salvador Allende del 30 d’agost al 10 de setembre. Per aquest motiu, caldrà tallar el trànsit de vehicles i vianants sota el pont, concretament el tram del carrer de Salvador Allende comprès entre els carrers d’Anselm Clavé i de la Unitat. Igualment, es mantindrà l’accés als dos extrems del carrer de Salvador Allende.

L’itinerari alternatiu per a vianants serà pels carrers d’Anselm Clavé i de Ferrés i Costa, i es travessarà la via pel pas inferior de l’estació de FGC de Sant Vicenç. Aquest itinerari alternatiu estarà senyalitzat.

Les obres no afectaran el transport públic. D’altra banda, quedarà restringit l’estacionament de vehicles a la zona, però es garantirà l’accés als guals permanents.   Així mateix, es farà servir una zona del parc de Can Sàbat per emmagatzemar materials de les obres.

L’actuació estarà executada i coordinada per FGC i consistirà a projectar formigó sobre els estreps i fer reparacions puntuals d’armadures del tauler.

Posted in Territori i mobilitat