La televisió local reforçarà l’emissió a Internet amb material informàtic cedit per l’Ajuntament

  • A més del canal TDT, l’Associació Cultural d’Audiovisuals de Sant Vicenç dels Horts emetrà en directe via Youtube
  • L’entitat cobreix els Plens municipals, les audiències públiques i altres actes organitzats pel consistori i les entitats

La televisió local fa el salt a la xarxa en directe. L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i l’Associació Cultural d’Audiovisuals (ACA TV) han signat un contracte mitjançant el qual el consistori cedeix a l’entitat material informàtic divers per poder fer emissions en directe per internet. Fins ara la televisió local emetia en directe a través del canal TDT i, dies després, penjava alguns continguts al seu canal Youtube. Amb el nou equip informàtic, els actes es podran transmetre també en directe per aquesta plataforma audiovisual.

La regidora de Comunicació, Patricia Higueras, ha destacat “la tasca de cohesió social i de promoció cultural” d’aquesta entitat sense ànim de lucre que, d’altra banda, disposa de “personal voluntari molt preparat i que aprèn dia a dia amb la cobertura d’actes municipals i d’entitats”. “Per això”, ha afegit Higueras, “Ajuntament i ACA TV fem un pas més i continuem promocionant la comunicació local entre la ciutadania i les entitats, així com el foment de la participació a través de les tecnologies”. En aquest sentit, el consistori cedeix a l’entitat material per a l’emissió d’esdeveniments en directe a través de la televisió.

Amb aquesta nova cessió de material, l’associació donarà cobertura audiovisual a Internet i per antena dels Plens municipals i les audiències públiques, així com d’altres esdeveniments organitzats per l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i/o les entitats locals. L’emissió es farà amb les càmeres professionals que ja disposen i enviaran el senyal directament a Youtube, fet que garantirà una molt bona qualitat d’imatge i realització dels actes, facilitant que qualsevol persona els pugui seguir amb comoditat i amb imatges i so adequats.

L’associació haurà de retornar el material cedit al consistori un cop acabi el contracte. La previsió és, un cop s’aprovin els pressupostos municipals de 2022, tornar a establir un nou conveni entre Ajuntament i entitat per estendre aquesta relació en el temps.

 

Posted in Comunicació