Engegat el procés participatiu perquè la ciutadania posi nom a l’aplicació mòbil Moneder SVH

  • Els vicentins i les vicentines podran fer les seves propostes del 8 al 16 de gener, a la plataforma DedicimSVH
  • L’App permet fer compres de manera àgil a travésde l’smartphone, i accedir a descomptes a més de 200 establiments

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, conjuntament amb la comissió de participació, ha engegat el procés “Posa nom a l’APP Moneder SVH”. Aquesta aplicació permet a la clientela fer compres a través del telèfon mòbil i, alhora, accedir a descomptes, concursos i promocions diverses. El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez, anima a tots els vicentins i les vicentines a “fer ús d’una eina àgil, que permet dinamitzar el comerç local i que alhora facilita les compres als vicentins i les vicentines”. I ha afegit: A les botigues de Sant Vicenç dels Horts tenim tot el que necessitem per passar unes grans festes, amb productes i serveis d’un alt nivell i amb el tracte de proximitat com a gran valor afegit”.

El procés participatiu s’estructura de la manera següent:

  • La ciutadania pot proposar el seu nom entre els dies 8 i 16 de gener a la plataforma
  • Les propostes escollides seran votades, també a través de la plataforma, del dia 17 al 23 de gener.
  • El cap de setmana de la Mostra, a més, es podrà votar presencialment els dies 22 i 23 de gener a la carpa de la campanya Moneder situada al Pas del Llop.
  • El lliurament del premi tindrà lloc el diumenge 23, a les 20 h.

La regidora de Participació, Paqui Capellades, ha animat a la ciutadania a proposar els seus noms “per fer de l’aplicació encara una eina més nostra, amb què s’identifiquin els vicentins i les vicentines, així com el teixit comercial”.

Els comerços que vulguin estar inclosos en l’aplicació Moneder SVH poden enviar un correu a suportcomercial@svh.cat o telefonar al 93 680 71 00. L’Ajuntament ingressa cada dilluns als negocis els diners de les compres que els clients hagin fet a través de l’App.

Més informació: www.svh.cat/decidimsvh

Premis Moneder SVH

D’altra banda, en el marc de la 38a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, es premiarà als comerços que han operat amb la plataforma dins del període que comprèn de l’1 de gener de 2021 al 31 de desembre del 2021, ambdós inclosos.

Els premis es classifiquen en dues categories: quantitat d’operacions realitzades i import total anual de les operacions realitzades. Cadascuna de les categories disposa de 3 premis econòmics. Només poden participar els comerços adherits a la plataforma Moneder SVH

Campanya 70+30

Una de les promocions més destacades de l’APP és la campanya 70+30, posada en marxa el 15 de novembre per l’Ajuntament i la Unió de Botiguers. La campanya encara és oberta i es pot beneficiar qualsevol usuari de l’aplicació mòbil Moneder SVH.

Aquesta iniciativa pretén fomentar la descàrrega i l’ús d’aquesta eina. La nova funcionalitat permetrà a la persona usuària realitzar una càrrega de 70€ en el seu compte i, automàticament, rebrà 30€ extres de saldo. Aquests diners poden gastar-se sense data de caducitat i sense import mínim de compra: els 100€ es poden gastar en una o diverses compres en els prop de 200 establiments adherits a la campanya. En aquesta promoció, només es pot realitzar una càrrega per usuari, fins a arribar a 538 abonaments.

Posted in Ocupació i empresa