El veïnat de Sant Josep podrà aparcar lliurement al pavelló aquest estiu

  • Del 19 de juliol al 29 d’agost, ambdós inclosos, es permetrà l’aparcament de forma gratuïta
  • L’Ajuntament estudia que, després de la prova pilot, l’espai pugui obrir-se de manera indefinida per al veïnat d’alguns carrers

Amb l’objectiu de facilitar aquest estiu l’aparcament a tot el veïnat de Sant Josep, el pàrquing del pavelló poliesportiu municipal estarà obert del 19 de juliol al 29 d’agost. “Es tracta d’una prova pilot”, ha explicat el regidor de Mobilitat i Transport Públic, Antolín Jiménez, qui ha afegit: “Volem millorar les oportunitats d’aparcament, coneixedors que és complicat al barri de Sant Josep, i impulsarem les iniciatives necessàries per a fer-ho”.

Durant aquestes setmanes es farà una comprovació de l’ús de l’espai i s’estudiarà que pugui obrir-se de manera indefinida per al veïnat d’alguns carrers, si de veritat millora les possibilitats d’aparcament.

Ara per ara aquest espai té l’accés limitat a persones usuàries del pavelló poliesportiu municipal de Sant Josep i es preveu que sigui sent així, però que sigui també accessible a part del veïnat. S’està treballant amb una modificació de l’ordenança que permeti instal·lar un sistema de control de matrícules, que facilitaria que les persones que resideixin en determinats carrers hi puguin aparcar de manera gratuïta.

Posted in Territori i mobilitat