Comença la transformació del carrer del Comerç, que esdevindrà un vial pacificat

  • A partir de l’11 de maig, els vehicles que baixen pel c. del Pas del Llop no podran accedir a aquest carrer

El carrer del Comerç serà un passeig que connectarà el parc del Mamut Venux amb la plaça de Vila Vella. Amb aquest objectiu l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts començarà l’11 de maig els treballs per transformar aquesta via. Així, els vehicles que baixin pel carrer del Pas del Llop ja no podran girar a l’esquerra per incorporar-se al carrer del Comerç. L’objectiu és reduir el trànsit rodat al carrer del Comerç, de manera que ara només hi haurà un sentit de circulació (en direcció Sant Boi) en el tram comprés entre el carrer del Doctor Fleming i el del Pas del Llop. En els propers mesos, aquest tram tindrà plataforma única i voreres ben amples.

L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, ha destacat “els avantatges d’una reforma que permetrà convertir el carrer del Comerç en un espai amable, per al gaudi dels vianants”. I ha afegit: “Tenim compromisos ferms que portem a terme: primer, amb la millora de la qualitat ambiental, reduint el trànsit rodat i afavorint que la ciutadania recuperi l’espai públic; i segon, amb el veïnat del carrer del Comerç, de qui hem escoltat les seves demandes i per això remodelarem aquest vial completament, fent-lo més accessible i amable”.

Doble semàfor al carrer del Pas del Llop

Els vehicles que baixin pel carrer del Pas del Llop només tindran una direcció possible, fins a la carretera de Sant Boi. Així, per afavorir que els vehicles que circulen pel carrer de Rafael Casanova accedeixin més ràpidament a la carretera de Sant Boi, hi haurà un doble semàfor sincronitzat al carrer del Pas del Llop, a l’altura del CAP Vila Vella. Fins ara, el pas de vianants anterior a la cruïlla no tenia semàfor i feia que s’alentís el trànsit.

 

Posted in Territori i mobilitat