Afectacions a la mobilitat per la revetlla de Sant Joan

El 23 de juny se celebra la Revetlla de Sant Joan, i hi ha diverses celebracions a la ciutat. Tot seguit repassem les afectacions a la mobilitat:

Revetlles de Sant Joan

  • Pl. de Narcís Lunes

Restarà tallat a la circulació de vehicles el c. d’Antoni Mampel i l’accés al c. de Balmes el dijous 23 de juny, des de les 17 h i fins al matí següent a les 6 h. L’accés al c. de Balmes s’haurà de realitzar pel c. de Llobregat, l’av. del Ferrocarril i el c. de la Mare de Déu de Núria. L’itinerari alternatiu pels vehicles que vagin als barris de Sant Josep i del Turó s’haurà de realitzar pel c. de Llobregat i l’av. del Ferrocarril. L’itinerari alternatiu de sortida del barri de Sant Josep serà pels carrers d’Albacete i de Girona i l’itinerari de sortida del barri del Turó serà pel c. de Montjuïc.

Restarà prohibit l’estacionament de vehicles entorn la pl. de Narcís Lunes des de les 14 h. Es garantirà la mobilitat dels vianants. S’afectarà el gual permanent del c. de Mossèn Jacint Verdaguer, 171.

El transport públic es veurà afectat i serà necessari el desviament temporal de la línia SV3 del Santvibus pel c. de Mossèn Jacint Verdaguer, sense circular pel barri del Turó, des del l’expedició de les 17.10 h i fins la finalització del servei.

Les parades afectades són Trav. Barcelona, Font de Sant Josep, Puig Castellar i AVV El Turó. S’habilitaran parades provisionals a Pl. de Narcís Lunes i Can Comamala.

  • Pl. del Doctor Lagunilla

Restarà prohibit l’estacionament de vehicles en l’aparcament de la plaça el dijous 23 de juny, des de les 8 h i fins al matí següent a les 6 h. Es garantirà la mobilitat dels vianants. No s’afectaran guals permanents.

  • Revetlles veïnals

Hi haurà diverses revetlles veïnals al c. de les Parres, des del ptge. de les Parres, al c. de Salvador Allende, tram entre els carrers d’Anselm Clavé i de Montserrat Roig, i al c. de Josep Carner. Implicaran el tall a la circulació de vehicles el dijous 23 de juny, des de les 20 h. També s’hi prohibeix l’estacionament de vehicles des de les 19 h. Es garantirà la mobilitat dels vianants. S’afectaran els guals permanents en els trams afectats.

Estiu de Cultura

Restarà tallat a la circulació de vehicles els accessos a la pl. de la Vila des dels carrers de Rafael Casanova, Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Miquel i Francesc Moragas, el dissabte 25 de juny des de les 20 h i fins la matinada següent a la 1 h. Es veuran també afectats per a l’accés de vehicles (des de la pl. de la Vila) els carrers de Rafael Casanova, de Mossèn Duran, Nou, de Nadal i de Francesc Moragas. L’itinerari alternatiu serà pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi.
Es prohibirà l’estacionament entorn a la pl. de la Vila. Es veuran afectats els guals permanents en els accessos a la pl. de la Vila.

S’afectarà la mobilitat dels vianants que travessin la pl. de la Vila, que hauran de vorejar-la pel vial perimetral.

El transport públic es veurà afectat i serà necessari el desviament temporal des de les 19.30 h i fins la finalització del servei del transport urbà Santvibus, línies SV1, SV2 i SV3, i interurbà línia L62 en sentit Molins de Rei/Barcelona. Es circularà desviat pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi.
Les parades afectades són Pl. de la Vila i CAP Vila Vella. S’habilitaran parades provisionals al c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a la ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella.

Posted in Incidències en la via pública