Afectacions a la mobilitat a Vila Vella a causa d’obres i actes culturals

  • El divendres 26 de novembre i el dimecres 1 de desembre hi haurà talls puntuals de carrers i desviaments del trànsit i el transport públic

Durant els propers dies es preveuen diverses afectacions a la via pública que comportaran canvis en la mobilitat quotidiana, centrades al barri de Vila Vella. Tot seguit en fem una descripció.

El divendres 26 de novembre entre les 17 i les 19 h es farà l’acte d’encesa dels llums de nadal a la pl. de la Vila. Per aquest motiu, es tallarà la circulació de vehicles els accessos des dels carrers de Rafael Casanova i de Mossèn Duran. Es garantirà l’accés a la zona pacificada de Vila Vella des de l’accés del c. de Mossèn Jacint Verdaguer.

Per altra banda, el dimecres 1 de desembre, entre les 9 i les 17 h, es realitzaran tasques d’asfaltatge al tram del c. de Rafael Casanova, entre el c. de Ribot i la pl. de la Vila. Per aquest motiu, aquest tram de carrer restarà tallat a la circulació de vehicles. Es tallarà també el tram entre els carrers de Ramon Poch i de Ribot, tot i que el veïnat hi podrà accedir.

En ambdós casos, el desviament alternatiu serà pel c. de Ramon Poch i la ctra. de Sant Boi o bé pel barri del Turó. No s’afectarà la mobilitat dels vianants. Els guals permanents es poden veure afectats puntualment per a l’entrada i sortida de vehicles.

Afectacions al transport públic

Pel que fa al transport públic, El servei de transport urbà Santvibus, línies SV1, SV2, SV3, i interurbà, línies L60, L61, L62 i e20 en sentit Molins de Rei/Barcelona, es veuran afectades i hauran de circular desviades pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi:

  • el diivendres 26 de novembre, des de les 17 h i fins la finalització del servei
  • el dimecres 1 de desembre, des de les 9 h i fins la finalització del servei

Les parades suprimides són Pl. de la Vila i CAP Vila Vella. S’habilitaran parades provisionals al c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a la ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella.

Posted in Incidències en la via pública