Afectacions a la circulació del 28 al 30 de març

Us informem de diverses afectacions a la mobilitat per intervencions a la via pública, que impediran temporalment la circulació dels vehicles.

que el dilluns 28 de març es portaran a terme actuacions d’aglomerat en diversos punts del municipi que implicaran afectacions a la mobilitat:

C. de Rafael Casanova, entre el c. de Ramon Poch i la pl. de la Vila, de les 9 a les 11 h.

El servei de transport urbà Santvibus, línies SV1, SV2, SV3, i interurbà en sentit Molins de Rei/Barcelona, es veurà afectat i haurà de circular desviat pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi.

Les parades suprimides són Pl. de la Vila i CAP Vila Vella.

S’habilitaran parades provisionals al c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a la ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella.

Av. del Ferrocarril, entre els carrers d’Antoni Mampel i de Badajoz, de les 11 a les 14 h.

Es veurà afectada la línia SV2 del Santvibus, que haurà de circular pel c. de Burgos en comptes de per l’av. del Ferrocarril i la trav. Barcelona, des de l’expedició de les 10.50 h i fins l’expedició de les 14.10 h (incloses).

Parades afectades: Estació FGC Can Ros i Pavelló de Sant Josep

Parades alternatives: Burgos/Badajoz, Centre diari St. Josep, i Burgos/Albacete

C. de Sant Joan, entre l’av. de Torrelles i el c. de la Masia de Can Coll, de les 15 a les 18 h.

Es veuran afectades les línies interurbanes L62, L71 i e20 en sentit Barcelona/Molins de Rei, que hauran de circular per l’av. de Torrelles i el c. del Claverol (recorregut habitual de la línia SV3), en comptes de pels carrers de Sant Joan i de la Masia de Can Coll.

Les parades afectades són Sant Joan/Masia de Can Coll i Masia de Can Coll/Baixada del Camp de futbol. S’habilitaran com a parades provisionals Av. de Torrelles/Sant Joan i La Foneria.

El dimecres 30 de març es portaran a terme treballs de millora de la xarxa d’aigua a l’av. del Ferrocarril, entre el c. d’Antoni Mampel i la trav. de Barcelona, de les 9 a les 14 h.

Es veurà afectada la línia SV2 del Santvibus, que haurà de circular pel c. de Burgos en comptes de per l’av. del Ferrocarril i la trav. Barcelona, des de l’expedició de les 9.05 h i fins l’expedició de les 14.10 h (incloses).

Parades afectades: Estació FGC Can Ros i Pavelló de Sant Josep

Parades alternatives: Burgos/Badajoz, Centre diari St. Josep, i Burgos/Albacete

En totes les actuacions es garantirà la circulació dels vianants. Es poden veure puntualment afectats els guals permanents per a l’entrada i sortida de vehicles.

Posted in Incidències en la via pública