Audició musical “Corre, Trufa”

FITXA ARTÍSTICA
Text: Xavier Vila Música: Sam Atencia Producció i direcció: Cia. Pentina el Gat Assessorament pedagògic: Lluïsa Garcia Font Músics: Silvia Dotti, Xavier Vila, Pol Soler, Sam Atencia Escenografia: Escenografies Castells i Planas Enllaç de l’espectacle: https://www.youtube.com/watch?v=Zn6P82GOeu0&t=1s

Nivells educatius: , , , , Àmbit:

Descripció

La Trufa és un cadell que viu amb una parella i els seus dos fills. No coneix més que l’amor que li donen els seus amos. Durant unes vacances a la muntanya es perd i comença l’aventura que la portarà finalment al retrobament amb la seva família. En aquest viatge descobreix el món exterior que fins ara ni imaginava: animals estranys que li fan molta por, espais grans i inabastables… La Trufa durant aquest viatge venç les pors i descobreix l’amistat dels altres que l’ajuden a arribar a casa.
Quatre músics i actors us explicaran aquesta aventura fantàstica de la mà de cançons molt melòdiques i ritmes i estils molt variats. L’escenografia creativa i la gran diversitat d’instruments musicals ens transportaran a una atmosfera a estones màgica i a estones molt divertida.

Calendari i Horari

Dia: 21 de febrer de 2024

1a funció: 9.40h

2a funció: 11.15h

Lloc

Centre Catòlic