Serveis de promoció de la salut

Des de la Regidoria s’ofereix als Casals de Gent Gran gimnàstica de manteniment per a la gent gran als Casals, en els espais lúdics i al pavelló poliesportiu municipal.

La Gimnàstica per a la gent gran en els Casals, en els espais lúdics i al pavelló poliesportiu són activitats físiques dissenyades específicament per persones més grans de 60 anys començant a treballar progressivament les qualitats físiques bàsiques i que aporten infinitats de beneficis als que la practiquen.

Els exercicis que es porten a terme destinats a la gent gran són exercicis senzills adaptats a l’edat i les condicions físiques de les persones participants. S’alternen diferents tècniques i diferents elements com ara les bandes elàstiques, pilotes o bastons, així com també exercicis de psicomotricitat i equilibri, jocs o balls.

Els espais lúdics i de salut són unes infraestructures ubicades en places i parcs, dissenyats per estimular l’activitat física i sensorial de les persones grans, afavorint l’exercici per tal de millorar la qualitat de vida a través del seu ús.