Maite Aymerich Boltà

És llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació. Ha treballat com a docent a diferents nivells educatius i com a educadora social en centres de menors, pedagoga en Equips d’Atenció a Infància i adolescència en alt risc social i d’Equips d’Assessorament Psicopedagògic del Departament d’Educació, formadora de l’Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés, tutora de projectes del Màster d’Intervenció Socioeducativa amb infants, adolescents i joves en risc o conflicte social de la Universitat Ramon Llull, i formadora en els tallers de pares de prevenció dels consum de drogues “Connecta amb els teus fills” del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Durant el mandat 2015-2019 va ser l’Alcaldessa de Sant Vicenç els Horts. Actualment és directora general de Currículum i Personalització del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

A més, ha participat activament en la Plataforma contra la Façana i en el Col·lectiu NO ARE per  evitar la urbanització de la zona agrícola de Sant Vicenç i va estar vinculada al món del lleure com a  monitora de l’Esplai Flor de Neu