Georgina González García

Va néixer a Barcelona el 18 de desembre de 1987. Va estudiar Batxillerat als Salesians (Sant Vicenç dels Horts) i, posteriorment, va realitzar el cicle de grau superior “Producció d’audiovisuals, ràdio i espectacles” a l’Institut politècnic Sant Ignasi.
Ha treballat com a tècnica de so a Ràdio Sant Vicenç i també com a productora de l’emissora. A més, ha realitzat tasques de producció de teatre en companyies amateurs i en la companyia Focus de Barcelona.
En política, el setembre de 2014 va començar a participar a les assemblees de Podem SVH. El desembre de 2014, es va presentar a les eleccions del Consell Ciutadà Municipal per constituir el cercle Podem a Sant Vicenç dels Horts. I el gener de 2015 va ser escollida per formar-ne part. Posteriorment, es van celebrar primàries obertes per encapçalar la candidatura SVH Sí Puede i va ser escollida com a cap de llista de la formació.
En l’anterior mandat va ser regidora de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i membre de l’equip de Govern, després que SVH Sí Puede obtingués dos regidors a les eleccions municipals de maig de 2015 i tanqués un pacte de Govern amb Junts x Sant Vicenç. González portà la regidoria de Serveis Socials.