Elena Ferreiro Nieto

Després d’estudiar a SVH la primària al Col·legi La Immaculada i la secundària a l’Ins Frederic Mompou, vaig anar a la Universitat de Barcelona on em vaig diplomar com a mestra de Primària amb l’especialitat d’Anglès. Vaig començar a treballar com a mestra d’anglès i català al col·legi La Immaculada a SVH durant uns anys.
Després d’aprovar oposicions de primària vaig alternar la meva tasca a centres de primària públics, amb la meva tasca com a mestra al Col·lectiu de Cultura Popular.
Vaig decidir seguir estudiant Pedagogia també a l’UB mentre compaginava la meva feina al Centre de Formació d’Adults Garrosa de SVH on vaig tenir càrrecs de responsabilitat com a Cap d’Estudis i Secretària a part de la meva tasca com a mestra d’anglès.

L’any 2006 després d’haver aprovat les oposicions de psicopedagogia vaig optar per accedir a una plaça a l’Ins Gabriela Mistral on vaig treballar dos cursos. El curs passat, en un moment de moltes dificultats degut a la pandèmia, el HC Bargalló va confiar-me la Direcció Territorial del Baix Llobregat i vaig exercir com a Directora Territorial durant tot el curs escolar. Actualment, estic com a tècnica docent en el Departament d’Educació fent el disseny d’activitats de formació de professorat.