Edicions municipals i publicacions

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts edita diverses publicacions periòdiques, entre les quals es troben la Revista municipal, l’Agenda d’activitats mensual, la Guia d’ajudes socials i els llibrets d’oferta formativa i el d’oferta esportiva. Les publicacions responen, fonamentalment, a dos eixos del Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública, de la Universitat Autònoma de Barcelona, que estableix que els mitjans locals públics:

  1. Han d’actuar com a elements cohesionadors del municipi. Han de fer «poble» o «ciutat» fomentant la identitat local, donant a conèixer els seus orígens, les mobilitats, les diferents condicions socials de les dones i homes que amb les seves actuacions i relacions donen vida plural a cada municipi, les tradicions i les activitats quotidianes: econòmiques, culturals, socials, polítiques… i els projectes de futur.
  2. Han d’informar d’una manera veraç, plural i transparent Han de donar compte de la gestió que fa l’equip de govern mostrant les diferents sensibilitats polítiques que s’han expressat a les urnes. A través de la crònica periodística del ple municipal, han d’explicar les diferents propostes d’actuació i reflectir els punts de vista dels diferents grups polítics representats i les votacions emeses.